FÖR DIG OCH DIN TRÄDGÅRD

Den bästa trädgården är en plats som är välplanerad, lättskött, vacker och där härlig grönska blandas med umgänge och avkoppling. Mindful Garden hjälper dig att gestalta din favoritträdgård med medvetna val för att uppnå dina drömmars trädgård. Medvetenheten är sprungen ur en gedigen kunskap och erfarenhet om växter, formgivning, jord, växtzoner, härdighet, hållbarhet, klimatsmart, färg och formgivning.

Din trädgårds förutsättningar, miljö och hållbarhet formar tillsammans med växter och material som trä, sten och vatten din önskade gröna plats. Mindful Garden tillhandahåller ett nätverk av erfarna stensättare, elektriker och snickare för att på bästa sätt tillgodose dina önskemål.

Vi vill formge din livsstil och arbetar i nära samarbete med dig som kund i hela processen från början till slut. Idéer, skisser, ritningar, växtlistor, bygg- och marklov samt den omsorgsfulla planteringen är det som skapar din favoritträdgård.

FÖRETAG

Många företag väljer idag att göra sitt varumärke grönare. Mindful Garden hjälper idag kontor, hotell, resort och restauranger att skapa platser där växter har en naturlig plats. Kalla och opersonliga rum blir varma och personliga med blommor och gröna växter. Att inreda med växter, stenar, belysning och vatten är ett kreativt och tacksamt arbete där en hörna, en trappa, en vägg, en spamiljö eller ett tak får ett helt nytt och attraktivt utseende.

En grön miljö lyfter ditt varumärke och ger en positiv upplevelse för både dina kunder och anställda.

UTBILDNING

Mindful Garden utbildar inom trädgårdsdesign, trädgårdsinspiration, växtkunskap, beskärning, trädgårdsskötsel, grön livsstil och hållbara, klimatsmarta gröna miljöer. Vi inspirerar och utbildar idag privatpersoner, yrkeshögskolor, skolor och företag, på mässor och event samt håller kurser, workshops och föreläsningar.

Ritjänster, konsultationer, paket, föreläsningar, kurser och workshops.

Paket 1

Rådgivning


Mindful Garden gör ett personligt besök i din trädgård eller på den plats där du önskar få konsultation. Under 1,5 timme går vi igenom idéer, förslag och tankar.

Läs mer och boka möte
Paket 2

Designförslag


Efter 1 timmes konsultation där vi diskuterar dina behov och önskemål tas ett designförslag fram för din trädgård eller gröna miljö.

Läs mer och boka möte
Paket 3

Gestaltningsförslag


Efter 1 timmes konsultation där dina behov och önskemål lyfts fram tar Mindful Garden fram en skalenlig trädgårdsritning, 

Läs mer och boka möte
Paket 4

Gestaltning/3D film


Efter 1 timmes konsultation där dina behov och önskemål lyfts fram tar Mindful Garden fram en skalenlig trädgårdsritning, 

Läs mer och boka möte

Tilläggstjänster – Föreläsningar – Kurser

Tilläggstjänst

PLANTERINGSPLAN


Om du vill ha hjälp att välja växter till din trädgård erbjuder Mindful Garden ett tillägg till ditt designförslag – en planteringsplan tas fram. Det färdiga förslaget med, planteringsplanen och växtlistan, skickas till dig per mejl.

Din investering: från 4 500 kr. Pris beroende på tomtstorlek

Läs mer och boka möte
Tilläggstjänst

Markplan


Om du vill ha hjälp att ta fram en markplan till ditt designförslag erbjuder Mindful Garden ett tillägg till ditt designförslag – markplan med förslag på material och exakt placering av armaturer. Markplanen, är användbar för anläggare. Det skickas till dig per mejl.

Din investering: från 4 500 kr. Pris beroende på tomtstorlek

Läs mer och boka möte
Tilläggstjänst

BELYSNINGSPLAN


Om du vill ljussätta din trädgård erbjuder Mindful Garden ett tillägg till ditt designförslag – en belysningsplan med förslag på ljuspunkter och armaturer tas fram. Det färdiga förslaget, belysningsplanen, skickas till dig per mejl.

Din investering: från 4 500 kr. Pris beroende på tomtstorlek.

Läs mer och boka möte