FÖR DIG OCH DIN TRÄDGÅRD

Den bästa trädgården är en plats som är välplanerad, lättskött, vacker och där härlig grönska blandas med umgänge och avkoppling. Mindful Garden hjälper dig att gestalta din favoritträdgård med medvetna val för att uppnå dina drömmars trädgård. Medvetenheten är sprungen ur en gedigen kunskap och erfarenhet om växter, formgivning, jord, växtzoner, härdighet, hållbarhet, klimatsmart, färg och formgivning.

Din trädgårds förutsättningar, miljö och hållbarhet formar tillsammans med växter och material som trä, sten och vatten din önskade gröna plats. Mindful Garden tillhandahåller ett nätverk av erfarna stensättare, elektriker och snickare för att på bästa sätt tillgodose dina önskemål.

Vi vill formge din livsstil och arbetar i nära samarbete med dig som kund i hela processen från början till slut. Idéer, skisser, ritningar, växtlistor, bygg- och marklov samt den omsorgsfulla planteringen är det som skapar din favoritträdgård.

FÖRETAG

Många företag väljer idag att göra sitt varumärke grönare. Mindful Garden hjälper idag kontor, hotell, resort och restauranger att skapa platser där växter har en naturlig plats. Kalla och opersonliga rum blir varma och personliga med blommor och gröna växter. Att inreda med växter, stenar, belysning och vatten är ett kreativt och tacksamt arbete där en hörna, en trappa, en vägg, en spamiljö eller ett tak får ett helt nytt och attraktivt utseende.

En grön miljö lyfter ditt varumärke och ger en positiv upplevelse för både dina kunder och anställda.

UTBILDNING

Mindful Garden utbildar inom trädgårdsdesign, trädgårdsinspiration, växtkunskap, beskärning, trädgårdsskötsel, grön livsstil och hållbara, klimatsmarta gröna miljöer. Vi inspirerar och utbildar idag privatpersoner, yrkeshögskolor, skolor och företag, på mässor och event samt håller kurser, workshops och föreläsningar.

Ritjänster, konsultationer, paket, föreläsningar, kurser och workshops.

Tilläggstjänster – Föreläsningar – Kurser