Drömmer du om en vacker och väldesignad trädgård?

Här har du chansen att förverkliga den

Det spelar ingen roll om ditt hus är nytt eller gammalt, slott eller koja. En vacker och väldesignad trädgård skapar värden som inte går att mäta i pengar förutom vid försäljning förstås.

Mellan den 10:e och 14:e april 2024 har du nu chansen att följa med trädgårdsarkitekten och trädgårdsmästaren Madeleine Huber www.mindfulgarden.se till vackra och spännande Bretagne och Château du Grand Val www.grandval.nu. Kursen består av ett antal föreläsningar och workshops där du får lära dig skapa din egen trädgårdsdröm från A till Ö.

Kursen är för max 15 deltagare. Kursen består av ett antal föreläsningar och workshops där du får lära dig skapa din egen trädgårdsdröm från idé till färdig skiss. Under fem dagar fyllda av god mat, viner och inspiration på och runt slottet växer din egen trädgård fram med hjälp av Madeleine. Sedan är det bara att åka hem full av kunskap och energi och sätta spaden i jorden.

Är detta något för dig så kommentera gärna och spara inlägget

Vill du ha utförlig info om vad som händer under dagarna samt pris mm så meddela madeleine.huber@mindfulgarden.se eller ring 0709 -17 02 55

Dela gärna detta inlägg vidare till någon du tror kan vara intresserad av kursen